KVĚTEN
víkend 7.-8. 5.
: workshop ZVUK HLASU s britskou zpěvačkou a performerkou Verity Standen. Verity není z těch, co by dělaly prázdné experimenty jen tak pro zajímavost. Její díla jsou hluboká a strhující a s hlasem pracuje mistrně. Více informací naleznete zde.

sobota 21. 5.: LIDOVÉ ZPĚVY BRETANĚ, vede Anjela Lorho-Pasco, mladá naděje bretonské scény. Bude se zpívat, ale také tančit kruhové tance. Více zde.

ČERVEN
pondělí 6. 6.
: ZPĚVOMAT! Pražské ulice opět rozezní kouzelný pouliční nástroj znějící na přání kolemjdoucích. Účast jako vždy zdarma a přihlašování je spuštěno! Více zde.


ČERVENEC
víkend 15.-17. 7.
: HLEDEJ HLASEM - site specific dílna v prostorách barokního špitálu Kuks - vedou Marta Topferová (hudební část) a Adam Krátký (práce s místem). Víkend, během kterého se budeme ladit na svébytný prostor špitálu a zahrad, a z toho, co načerpáme, pak budeme tvořit. Více zde.

prodloužený víkend 21.- 24. 7.: ÚSTA - NÁSTROJ TVOŘÍCÍ SVĚTY - vede Victoria Hanna, izraelská vokalistka mezinárodního významu, popisovaná jako "hlasová umělkyně vymykající se všemu, co jste si kdy dokázali představit pod zpěvem". Více zde.

SRPEN
13.-20. 8.: LETNÍ DÍLNA AFRICKÝCH POLYFONIÍ
s Anitou Daulne (Kongo/Belgie) a Jiřím Boudou (ČR) - po dvou letech se Anita opět vrací do Čech. Více zde.